Facebook pagina van ND Roofing uit Hulste

Over ND Roofing uit Hulste / Harelbeke

epdm platdak mastersystems

ND Roofing is het bedrijf achter Nick De Cock, die als zelfstandige werkt en reeds 20 jaar ervaring heeft.
Dankzij onze jarenlange expertise, voornamelijk op vlak van platte daken, kunnen wij een grote diversiteit aan oplossingen bieden aan onze klanten.

ND Roofing werkt zowel voor nieuwbouw projecten als voor renovaties.
Onder nieuwbouw verstaan we o.a. nieuwe platte daken waterdicht maken (kan met EPDM of roofing/asfalt), plaatsen van koepels, uitwerken van bakgoten, plaatsen van funderingslabben, waterdicht maken van zwemvijvers, of speciale projecten op uw maat.
Onder renovatie verstaan we o.a. het renoveren van verouderde platte daken, het herstellen van beschadigde platte daken (herstellen van lekken), het plaatsen van een doorvoer in rubberdaken (voor bvb dampkap, verluchting, airco, kabels,...).

Wij werken voornamelijk voor particulieren:


maar ook voor bedrijven:

ND roofing is gespecialiseerd in EPDM, maar ook voor bitimineuze afdichtingen (roofing of asfalt) kan je bij ons terecht.epdm ndroofing

Nick De Cock heeft een jarenlange ervaring in EPDM en roofing branche en daardoor kan hij uiterst snel en kwalitatief werk afleveren.

ND Roofing staat trouwens voor een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

ND Roofing is gevestigd in Hulste (Harelbeke, West-Vlaanderen). We doen projecten in heel West-Vlaanderen, en een deel van Oost-Vlaanderen.

Contacteer ons gerust, en wij bezorgen u een vrijblijvende snelle offerte.